Doorgaan naar inhoud

Een cadeaugids met Tim Labenda

 

Volg Tim op Instagram:@timlabenda

Vandaag ontmoeten we Tim Labenda, een interieuradviseur, ontwerper en decorateur die via Instagram dagelijkse ontwerpinspiratie deelt vanuit zijn huis in Berlijn. We houden van het gezellige en goed samengestelde interieur en wilden een paar vragen stellen om te zien wat hij dit jaar aanbeveelt voor kerstcadeaus ... lees verder voor een kort interview en zijn Kerstcadeaugids voor 2020!
Hoe zou u uw interieurstijl omschrijven??
Het is een mix van verschillende stijlen, zou ik zeggen. Het is romantisch, maar op een jongensachtige manier, een beetje Frans, maar ook Italiaans. Voor mij persoonlijk gaat het echt over het mixen en samenstellen van de juiste stukken om een soort van mijn eigen stijl te creëren.
Welke kamer in je huis is jouw favoriet en waarom 
Ik hou persoonlijk van onze woonkamer met het prachtige uitzicht naar de slaapkamer. In deze kamer komt alles waar ik van hou samen. Het is chique en verfijnd, maar tegelijkertijd warm en gastvrij. Persoonlijk hou ik niet zo van catalogiseren of van minimalistische showroomwoningen. En ik denk dat ons appartement over het algemeen erg gezellig en gastvrij aanvoelt, maar tegelijkertijd chique en goed samengesteld.
Is er een actuele designtrend die je op dit moment interesseert? 
Ik hou niet echt van designtrends om eerlijk te zijn. Maar ik moet toegeven dat ik de laatste tijd echt van travertijn hou. Het is zo'n jaren tachtig materiaal, maar zo mooi in zijn nieuwe gebruik!!

TIM'S VAKANTIE CADEAU GIDS

Dit vind je misschien ook leuk:

Volg ons op Instagram of Pinterest voor meer ontwerpinspiratie.

 

Vorig artikel Geschenkideeën onder de 50 euro
Volgend artikel Home Office Inspiration # 002